yhteystiedot thhlks

Työ-ja elinkeinohallinnon henkilöstöliitto THHL ry
Keski-Suomen Piiriyhdistys
Jyväskylän TE-toimisto, PL 400
40101 Jyväskylä

THHLKS, ajankohtaista

Krakovan_jasentapahtuma_25-28.4.2020

Ilmoittautumisaikaa jatkettu 28.10. Ilmoittautumisen yhteydessa maksettava varausmaksu 150 € yhdistyksen tilille. Lue lisaa "jasenille" - osiosta

Lue kaikki » (18.10.2019)

 

Jäsenedut ja ohjeet

Miten jäseneksi?

1.1.2019 alkaen olemme osa Ammattiliitto Prota.

 

Liity jäseneksi ja lue jäseneduista täältä: https://www.proliitto.fi/pron-jasenyys/liity-jaseneksi


Piiriyhdistyksen jäsensihteeri Marja Pesoselta ja muilta yhdistyksen toiminnasta vastaavilta saa lisätietoja.


Yhdistyksen hallitus, joka on yhdistyksen jäsenten valitsema THHL:n alueellinen toimielin, hyväksyy uudet jäsenet.


Liitolla ei toukokuun 2006 edustajakokouksen päätöksellä ole enää käytössä jäsenmaksuvapauksia. Kaikki maksavat jäsenmaksua 1.7.2006 lukien.


Jäsenmaksun suuruus ammattiliitto Prossa on 1,25 % bruttopalkasta.

 

Prolla eläkeläisille on suunnattu oma seniorikerho, mutta he voivat osallistua myös paikkalisyhdistyksen toimintaan, mahdolliset omavastuuosuudet tilaisuuksista ilmoitetaan erikseen.

 

 

Edunvalvonta

THHL huolehtii jäsenistön palvelussuhteen ehtoihin sekä työolosuhteisiin ja työympäristöön liittyvien asioiden kehittämisestä. Jäsenten käytettävissä ovat päätoimisten puheenjohtajan ja pääluottamusmiehen palvelut. Lisäksi kaikki THHL:n luottamustoimissa olevat henkilöt auttavat ja tukevat liiton jäseniä.

 

Työttömyyskassa

THHL:n jäsenet ovat myös työttömyyskassa Statian jäseniä. Työttömyyden aikana on kassan jäsenellä oikeus ansiosidonnaiseen työttömyysturvaan, kun jäsenmaksua on suoritettu säädetty määräaika ennen työttömyyden alkua.

 

Lomatoiminta

THHL:n jäsenillä on mahdollisuus anoa tuettuja kuntoremontteja. Jäsenillä on mahdollisuus saada edullisesti käyttöönsä myös Kulkurin Majat ry:n lomamökkejä Hankoniemellä ja Saarijärvellä.

 

THHL:n jäsenillä ja mukana matkustavilla perheenjäsenillä on mahdollisuus saada alennusta 2,5 euroa /vrk Suomen Retkeilymajajärjestö SRM ry:n majapaikoissa, joita Suomessa on tällä hetkellä n. 160. Alennuksen saamiseksi tulee jäsenen esittää majoituspaikassa THHL:n jäsenkortti.

 

Liiton perhelomaviikkoja on järjestetty vuodesta 1995 alkaen. Yhteistyökumppanina on toiminut Lomakotien Liitto.

 

Koulutus/ Tiedotus

THHL ja Pro järjestävät runsaasti koulutusta luottamustehtävissä oleville. Tämä on pääsääntöisesti palkallista ay-koulutusta.

 

THHL:n ja Pron jäsentiedotteilla kerrotaan kulloinkin haettavana olevasta koulutuksesta, sopimustilanteesta, lomatukien hakuajoista ym. ajankohtaisista asioista. Hallituksen kokousten pikatiedotteilla kerrotaan THHL:n hallituksen päätöksistä. Nämä toimitetaan toimistojen yhdyshenkilöille eteenpäin tiedotettavaksi. Monilla jäsenyhdistyksillä on lisäksi omat jäsentiedotteet.

 

Vakuutukset

Ammattiliitto Pron jäsenenä saat automaattisesti ja maksutta matkustaja- ja vapaa-ajan tapaturmavakuutuksen. Lisätietoja vakuutuksesta

 

Lakkoavustus

Mikäli THHL/ Pro ajautuu työtaistelutilanteeseen, tuetaan lakossa olevia jäseniä lakkoavustuksella.

 

Muita etuja

Pron kautta saatavat muut jäsenedut löydät Pron sivuilta.

 

Muut paikalliset ja ajankohtaiset Keski-Suomen Piiriyhdistyksen tarjoamat edut ja mahdollisuudet löydät kotisivuiltamme. Kirjautumalla vain jäsenille tarkoitettuun osioon saat tuoretta tietoa muun muassa palkkaukseen ja työehtoihin liittyvistä kysymyksistä sekä siitä, millä tavoin yhdistyksemme toimijat vaikuttavat eri toimielimissä. Mikäli kirjautuminen ei onnistu, ota yhteys sivujen ylläpitäjiin.